• Maandag, 24 September 2018
  • 15 Tishri, 5779
  • Laatste update 21 September 2018 09:18

Nieuwssites sluiten webforums over Gaza

  • Donderdag 8 Januari 2009 21:34

Op de website www.actu24.be, de nieuwssite van Editions de l’Avenir, hebben internetgebruikers niet langer de mogelijkheid commentaar te geven bij het nieuws over het Israëlisch-Palestijnse conflict in de Gazastrook. Dat heeft de redactie van de website donderdag beslist na een aantal zwaar beledigende reacties en ‘des commentaires étant franchement racistes, haineux et/ou antisémites‘. Volgens Belga hebben andere media hebben al dezelfde beslissing genomen, terwijl nog anderen beslist hebben om de commentaren te filteren. Bekijk hier de reactie van actu24

Hebt u weet van nog websites die deze stap hebben genomen, laat het ons weten.