• Woensdag, 26 September 2018
  • 17 Tishri, 5779
  • Laatste update 21 September 2018 09:18

Jaarlijkse Shoah-herdenking met minister Didier Reynders als gastspreker

  • Maandag 7 Mei 2012 11:00

Het monument voor de gedeporteerde Joden

Vanavond om 18:00uur herdenkt de Joodse gemeenschap van Antwerpen de Holocaust. Dat zal gebeuren nabij het monument voor de gedeporteerde Joden aan de hoek van de Belgiëlei en de Mercatorstraat. Vicepremier Didier Reynders werd uitgenodigd door het Forum der Joodse Organisaties als gastspreker.

Na het aansteken van 6 symbolische kaarsen door de personaliteiten zal de ceremonie eindigen met het gebed voor de doden, het Kel Malei Rahamim, dat gebracht zal worden door oppervoorzanger Benjamin Muller.

Hieronder vindt u alvast de officiële aankondigingsposter :