Symposium judeofobie (17 mei) uitgesteld

fjojpg1Het aangekondigde “Internationaal Symposium over Judeofobie” dat zou doorgaan op 17 mei 2009 in het Antwerpse provinciehuis zal omwille van onvoorzien omstandigheden niet kunnen plaats vinden. Dat meldt de website van het Forum der Joodse Organisaties, die dit symposium inrichtte. Naar verluidt zouden er  logistieke problemen gerezen zijn en lieten twee belangrijke gastsprekers weten niet aanwezig te kunnen zijn. Het FJO zou daarop besloten hebben het geplande symposium naar het najaar te verplaatsen. “We willen liever  iets goed doen, en dan wat later, dan het nu te doen en dan  minder goed’, zei  Diane Keyser van het FJO tegen Joods Actueel. De nieuwe datum en de locatie voor een symposium in het najaar  zouden in de nabije toekomst bekend gemaakt worden.