HLN plaatst Tel Aviv als citytrip in de kijker

Eén van de drukbezochtste nieuwswebsites van het land, Het Laatste Nieuws, plaatst dit weekeinde Tel Aviv in de kijker als unieke citytrip bestemming.

“Zin in een ongewone citytrip? Kies dan voor het jonge, hippe Tel Aviv”, stelt de site voor. “Deze Israëlische stad met haar schitterend strand en bruisend nachtleven kent een steile opgang. Voortaan kan je er tweemaal per week rechtstreeks naar toe vliegen vanuit Luik”, weet HLN nog.

Het stuk staat onder andere stil bij de ongelooflijke vakantiesfeer en het nachtleven: “Van de vakantiesfeer proef je optimaal langs het kilometerslange strand, dat direct aan het stadscentrum ligt. De mondaine kuststad heeft zich ontpopt tot de trefplaats bij uitstek voor nachtvogels en kan op dit vlak gerust de concurrentie aan met andere mediterrane steden.”

Tot slot raadt HLN ook aan waar te gaan shoppen in Tel Aviv, geeft het de raad zeker langs Jaffa te passeren en geeft het ook enkele tips waar te logeren.

Lees heel het artikel hier