Publiek in de ban van Boogie Boy op Dordrechtse Palm Parkies

Onder de naam Palm Parkies worden in 20 verschillende steden en gemeenten in Vlaanderen en Nederland gedurende de gehele zomer op een vaste avond in de week leuke optredens georganiseerd. Het eigenzinnige muziekfestijn ging dit jaar van start in Dordrecht. Voor de bezoekers betekende dat veelal genieten van een een hapje en drankje. Maar niets kon opwegen tegen het plezier dat het publiek beleefde aan het optreden van onze eigen Boogie Boy, de joodse top-entertainer uit Antwerpen die in een ander deel van zijn leven naar de naam Paul Ambach luistert. Het “Ollandse” publiek werd gewoon gek van hem en al heel zeker bij het nummertje stagediving dat het grooyvie podiumbeest ten beste gaf.

Marty Townsend: guitar, Philippe Kanza: bas, Toto Poznantek: drums, Herbie Jones: keyboards, Louis Johnson: trumpet, Sven Doms: sax, vocals and frontman leader of the gang: the Boogie Boy!!