Boogie Boy op woensdag 12 januari in Van Den Nestzaal

Voor wie hem al aan het werk zag is het optreden van Boogie Boy deze week in Antwerpen een buitenkans om daar opnieuw van te genieten en voor wie nog geen performance van hem meemaakte is het de gelegenheid bij uitstek om de grootmeester-van-de-ambiance-met-vette-groove voor het eerst aan het werk te zien en te horen. Op woensdag 12 januari swingt Boogie Boy met een programma met de ronkende titel “Boogie Boy sings Heimische Blues” de pan uit. Een ding is zeker waar Paul Ambach is, is ambiance verzekerd en er komen een aantal onverwachte en bekende artiesten de Antwerpse maestro vervoegen op het podium van de Van Den Nest zaal.

Alleen je zal je moeten haasten als je erbij wil zijn want het aantal plaatsen is beperkt. Boogie Boy is the name, Music is the game.

Practische info: Boogie Boy op woensdag 12 januari 2011 om 20.00 uur stipt in feestzaal Van Den Nest Antwerpen
Inkom 25 Euro – tafelreservatie is mogelijk – Bar en restauratie tijdens de pauze

De kaartenverkoop loopt via het secretariaat van Shomre Hadas, bereikbaar op 03 232 0187 of per email info@shomre-hadas.be
De inkomsten van deze avond gaan integraal naar de Israëlitische gemeente Shomre Hadas