Vrienden- en lezerskring opent Joods Actueelpagina op Facebook

Trouwe Joods Actueellezers lieten ons weten dat ze een Joods Actueel facebookpagina hebben opgestart. Op de site verschijnen nu sinds een tiental dagen de koppen van alle nieuwe berichten die ook op onze website worden gepubliceerd. De auteurs vroegen daarvoor toestemming aan onze redactie en die kregen ze. Mobiele bellers met een facebooktoegang kunnen nu ook op hun smartphone zien of er een nieuw artikel verschijnt op Joods Actueel en via de link op Facebook kunnen ze de nieuwe informatie gaan inkijken.

Omdat onze redactie niet verantwoordelijk is voor het beheer en de inhoud van eventuele reacties kan ze daarvoor niet verantwoordelijk gehouden worden. Je kan er donder opzeggen dat dit vroeg of laat aanleiding zal geven tot een dispuut. Daarom heeft de beheerder van de Joods Actueelfacebookpagina een disclaimer geplaatst zodat vergissingen zijn uitgesloten.

“Deze facebookpagina is een initiatief van een lezers- en vriendengroep van Joods Actueel. De redactie van Joods Actueel kan dus niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van reacties of commentaren die op deze facebookpagina gepubliceerd worden.”

Bezoek de pagina op: http://www.facebook.com/pages/Joods-Actueel/174626365930410