Mayumana terug in ons land

Na een gigantisch succes op  Broadway in New York, komt de Israëlische groep Mayumana eindelijk terug naar Antwerpen met de show Momentum. Op 13 oktober wordt een speciale preview georganiseerd, waarvoor u 30 % korting kan bekomen tot 30 september. Het wordt zonder twijfel een unieke belevenis. Wordt fan op Facebook: hier en klik op het prikbord voor de link naar  kortingsactie.
Misschien had het gezelschap  beter een nieuwe naam gekozen voor dit spektakel, want het verschil met de show die we eerder in Oostende zagen is enorm groot. In deze nieuwe versie speelt de allernieuwste technologie en de interactie met het publiek een erg belangrijke rol. Het publiek maakt daadwerkelijk deel uit van de show en daardoor is Momentum elke dag weer anders.
De show, zoals gezegd totaal vernieuwd en interactief, kan de tijd stil zetten, het huidige moment vastleggen, de tijd terugdraaien of de tijd versnellen om ons in de toekomst te stuwen. Vijftien jaar geleden had Mayumana het idee om muziek te maken met alle soorten dingen, tot vuilnisbakken toe. “Anno 2011 zijn sommige van die ‘instrumenten’ toch wel wat veranderd,” zegt Boaz Berman, artistiek leider en medestichter van Mayumana. “We spelen met dingen en elementen die we leuk, boeiend of intrigerend vinden, zoals water…”
Praktische info: koningin Elisabethzaal Antwerpen: shows van donderdag 13 t/m zondag 16 oktober, tickets vanaf 36 euro! Bestellen kan op 070 25 20 20 of via www.sherpa.be