Gratis Chanoekavoorstelling bij Circus Pauwels in Ukkel

Dit jaar heeft het Brusselse  circus Samuel Pauwels een gratis chanoekavoorstelling in petto met clowns, trapezisten, jongleurs, tovenaars, dieren en mooie muziek want  zowel Marquis als Samuel Pauwels zijn uitstekende muzikanten.Het circus staat bovendien bekend om zijn fantastische decors en geluids-enlichteffecten waar menig theater jaloers op kan zijn.

De voorstelling gaat door morgenavond,  woensdag 21 december, en wie ooit een voorstelling van deze rasartiesten bijwoonde weet dat de Joodse circusfamilie Pauwels spektakels neerzet die groot en klein begeesteren met hun wonderbaarlijke producties.

Bezoekers worden verwacht vanaf 17.30 uur en de voorstelling begint om 18.30 uur. In het circus staat voor de gelegenheid een negenarmige kandelaar en het tweede licht zal ontstoken worden. Er zijn stands voorzien met falafel, latkes, een frietkraam en nog veel meer.

De circustent bevindt zich op de Terhulpense Steenweg nr. 53 in Ukkel en contact opnemen kan op het nummer 0475.747671