Make-over day voor dames n.a.v. Pesach [publireportage]

In de voorbereiding tot het jaarlijkse Pesach-feest nodigen wij u graag uit voor een erg leuke en volledig door ons verzorgde “Make-over Day” waarbij u de gelegenheid krijgt om te genieten van een persoonlijke make-over naar eigen wens.

Als VIP-guest geniet u tevens van -10% korting op de hele collectie.

Meld uw afspraak voor de VIP guestlist aan bij Chris Janssens
via tel: 03 231 23 32 of mail naar
antwerpen@chrisjanssens.be

Vrijdag 23 maart van 10u30 tot 17u of zondag 25 maart, van 14u tot 18u
CHRIS JANSSENS — VOLKSTRAAT 2 — 2000 ANTWERPEN

Advertentie

Geniet ook van uw persoonlijk MAKE-OVER EVENT met familie en vrienden vanaf 8 personen
meer info op: 0485 28 82 15

www.chrisjanssens.be
KNOKKE • ANTWERPEN • GENT • HASSELT

Chris Janssens biografie
De Belgische modeontwerpster Chris Janssens (°1967) heeft door de jaren heen een eigen signatuur ontwikkeld die herkenbaar is uit de duizend. Ze laat zich niet leiden door vluchtige hypes maar wel door een uitgesproken gevoel voor schoonheid, vrouwelijkheid en elegantie die ze op een heel eigentijdse en kleurige manier vertaalt.

Haar fans zijn geen fashion victims, maar sterke vrouwen die gaan voor een eigenzinnige, karaktervolle stijl met een sensuele ondertoon. Denk vloeiend vallende zijde, supervrouwelijke wikkeleffecten en drapages maar ook knus breiwerk en speelse combinaties. Chris Janssens ontwerpt vanuit haar buikgevoel, maar verliest nooit de realiteit van de mode uit het oog. Haar perfecte pasvormen en kwalitatieve stoffen verraden een sterke technische knowhow.

Chris Janssens volgde inderdaad eerst een technische modeopleiding voor ze als ontwerpster aan de slag ging bij Olivier Strelli. Ze was jarenlang de ontwerpster achter de Strelli- 1994: eerste eigen collectie In 1994 startte ze haar eigen collectie op, eerst met een beperkte breigoedcollectie die ze onder het de collectie. Haar bedrijf groeide langzaam maar zeker, dankzij haar doorgedreven zin voor kwaliteit en haar enthousiasme dat ze ook wist over te brengen op haar team.

De filosofie: draagbare mode tussen realiteit en droom Bij Chris Janssens draait alles immers rond liefde voor het vak. De kleren moeten spreken voor zich en moeten de vrouw in the picture brengen. Haar creaties zijn heel draagbaar en doen tegelijk dromen dankzij de opgewekte kleuren. Chris Janssens heeft de lat altijd heel hoog gelegd. Ze gaat zelf op zoek naar de beste materialen en blijft werken aan de ultieme pasvorm.

Het resultaat is dat elke vrouw, ongeacht haar leeftijd of figuur, mooi en elegant kan gekleed gaan in haar collectie. 1997: eerste Chris Janssens pilotstore in Antwerpen Van bij de start werd haar collectie goed onthaald. Drie jaar later, in 1997, vond Chris Janssens de tijd rijp op een pilotstore te openen in Antwerpen. Later volgde ook een eigen winkel in Gent. Naast de eigen stores wordt Chris Janssens nu verkocht in meer dan vijftig multimerkboetieks, vooral in België. Bijna tien jaar later werd in oktober 2008 in het hoofdkantoor op de Mechelsesteenweg een outletstore geopend. In juni 2010 opende ze haar derde Pilotstore te Knokke. Recentelijk, eind mei 2011, deed ook de vierde Pilotstore te Hasselt de deuren open.

Advertentie

2009 – 2011: van mode naar interieur Het universum van Chris Janssens reikt ondertussen verder dan kledij alleen. Sinds 2009 ontwerpt ze voor Blokker een collectie interieurlinnen die heel duidelijk haar signatuur draagt. Ook in deze collectie primeren motieven en contrastrijke kleurencombinaties die een en al wellness en harmonie uitstralen. De eerste collectie, die in de herfst van 2009 gelanceerd werd, bleek een schot in de roos.

Ondertussen heeft Chris Janssens al de lente- en zomercollectie voor Blokker getekend die interieurlinnen omvat voor de huiskamer, de keuken en de slaapkamer. Tegen de zomer 2010 werd de interieurcollectie aangevuld met mooi porselein en bestek. Het universum van Chris Janssens blijft uitbreiden͙ In herfst 2011 lanceert Blokker de volgende Chris Janssens collectie.

2010 – 2011: Chris Janssens for JBC Naast haar eigen collectie, werkte Chris Janssens samen met JBC een beperkte collectie uit in haar eigen herkenbare stijl. Chris Janssens for JBC werd een zeer vrouwelijke, elegante collectie voor de actieve vrouw. Deze bestond uit een kleine reeks jersey jurken, combinaties van rokken en souspulls en cardigans in verschillende lengtes. Naast effen modellen in een prachtig rood, grijsblauw, paars en aubergine zijn er veelkleurige vlekkenprints in dezelfde kleuren van de cardigans. De collectie werd in een beperkte oplage verkocht in alle JBC-winkels. In september 2011 komt er vervolg op deze samenwerking en zal er weer een kleine exclusieve wintercollectie in de winkels liggen. Meer info: 03/289.90.33 – www.chrisjanssens.com