Palestijnse boeren: “Joden gebruiken everzwijnen om onze gronden te vernielen”

Na intensief speurwerk kon de redactie van Joods Actueel twee Mossad-agenten ontmaskeren.

“Everzwijnen van Joodse kolonisten hebben afgelopen week landbouwgrond nabij Saltit beschadigd”, verklaarden boze Palestijnse landbouwers in de pers. Ze verduidelijkten dat de everzwijnen abrikozenbomen, graanvelden en zaailingen vernietigden.

Het klinkt lachwekkend maar toch gaat het om een ernstig bericht in de Palestijnse krant Ma’an. Het zijn trouwens niet alleen Palestijnse boeren die berichten over zionistische varkens (of zionistische everzwijnen). In 2011 nog, vernoemde de Palestijnse president himself de aanvallen met varkens:

“Wat wij willen is een einde aan de bezetting en de vreselijke praktijken die er mee gepaard gaan (…) zoals arrestaties, de bouw van muren, de vernietiging van huizen (…) de honden en de varkens die gevormd en getraind worden om onze grond aan te vallen en te vervuilen. Deze honden die men in onze straten vindt en deze varkens die onze bomen omtrekken.”

Mahmoud Abbas, president van de Palestijnse Gebieden

Zouden er nu echt mensen geloven dat varkens worden afgericht om een onderscheid te maken tussen Palestijnse en Joodse landbouwgrond? Of dat Joden überhaupt varkens kweken in strijd met niet alleen het Joodse geloof maar ook met de Israëlische wet? (behalve voor onderzoek en voor de christelijke minderheid in het land)

Advertentie

Allicht moet men voor een NGO werken, of lid zijn van B’tselem om dergelijke nonsens te slikken. Nu nog wachten op een nieuw rapport van Amnesty International waarin de steeds langer wordende lijst van Zionistische dieren die door de Mossad worden getraind, veroordeeld wordt. Varkens, honden, eekhoorns, ratten, leeuwen, wolven, schapen, kwallen, haaien (Sharm-el-Sheikh), duiven, gieren (Saoudi-Arabië) en nu dus ook everzwijnen.

Mossad-eekhoorn op geheime missie

Het hoofdkwartier van de Mossad begint veel weg te hebben van de ark van Noah…