Vanavond fameuze altvioliste Nora Romanoff-Schwarzberg in deSingel Antwerpen

noraCarlo Schreiber Productions presenteert onder de titel Podium Jonge Musici interessante internationale jonge talenten in deSingel. Vanavond (ma 18/2) krijgen de joodse altvioliste Nora Romanoff-Schwarzberg (Oostenrijk) en Mathias Susaas Halvorsen de podiumlichten op hen gericht.

Nora Romanoff-Schwarzberg is een van de beste altviolisten van de hedendaagse muziekscene en met de Noorse pianist Mathias Susaas Halvorsen koos ze voor een perfecte kamermuziekpartner.  Op het programma staan de romantische sonate van Glinka, Schnittkes meesterwerk ‘Suite in oude stijl’, Sjostakovitsj’ sonate en nieuw werk van Jorge Bosso, speciaal gecomponeerd voor dit buitengewone concert.

Tickets reserveren kan via de website van desingel.be