Vlaams Belang hekelt jodenhaat van Abou Jahjah

jahjah
Abou Jahjah met voormalig korpschef Lamine na een confrontatie in Antwerpen

Het Vlaams Belang publiceerde vandaag een persbericht waarin kopman Filip Dewinter uithaalt naar de terugkeer van Abou Jahjah naar België.

Filip Dewinter:

Abou Jahjah is een antisemitische Hezbollah-militant die het (zelfmoord)terrorisme verheerlijkt en in wezen bij ons Arabisch-islamitische enclaves nastreeft.

Laat ons een kat een kat noemen: ofschoon Abou Jahjah zich tegen hem afzet, verschilt hij in essentie niet met Abou Imran (Fouad Belkacem van Sharia4Belgium). Abou Jahjah is eigenlijk gewoon de ietwat sluwere, welbespraaktere, afgelikte en minder clowneske versie van Abou Imran. Dat maakt hem allicht nog gevaarlijker.

Waar de orthodoxe soenniet Abou Imran de racistische, antisemitische en inhumane sharia in onze samenleving wil installeren, wil de uit Libanon afkomstige Abou Jahjah, een linkse Arabisch-nationalist en naar eigen zeggen ‘cultureel moslim’, alsook notoir Jodenhater, (zelfmoord)terrorismeverheerlijker en Hezbollah-militant, onze samenleving injecteren met het typische Arabisch-islamitisch racisme, paranoïde slachtoffer- en complotdenken, antisemitisme en Westenhaat.