Cirque Du Soleil Alegria in Lotto Arena van 26 tot 29 december 2013

alegria (Copy)

De allerlaatste show ooit van Alegría wordt vertoond van 26 tot 29 december 2013 in de Lotto Arena te Antwerpen. In 1997 speelde deze show voor het eerst in Antwerpen en werd gesmaakt bij het Belgische publiek. Dit jaar zullen de artiesten nog een laatste keer Alegría spelen in Antwerpen.

Sinds de allereerste opvoering van Alegría in 1994 in Montréal hebben miljoenen bezoekers op maar liefst vijf continenten deze voorstelling bekeken. De thema’s in Alegría, Spaans voor vreugde, zijn macht en de overgang van macht, de verandering van oude monarchieën naar moderne democratieën, ouderdom en jeugd. De personages geven je een kijkje in hun leven. Een wereld van narren, minstrelen, bedelaars, oude aristocraten en kinderen. De clowns, blijken de enige figuren te zijn die zich aan het verloop van de tijd en de sociale veranderingen weten te onttrekken. De voorstelling wordt opgevoerd in een barokke sfeer met flamboyante, mooie kostuums, warme originele muziek en magnifieke acrobatie.

Kortom de moeite waard om een koude, donkere decemberdag wat warmte te geven door deze sfeervolle, indrukwekkende show te gaan bekijken.

Praktisch: Cirque Du Soleil – Alegría in de Lotto Arena, Antwerpen Van 26 tot 29 december 2013. Ticketverkoop via www.cirquedusoleil.com/alegria , Teleticketservice.com of via het nr. 070 345 345. Speciale voordelen voor clubleden: meer info op www.cirqueclub.com.