Adam Cohen in Roma Borgerhout op 6 februari- 2 duotickets gratis


Adam Cohen is de 41-jarige zoon van levende muzieklegende Leonard Cohen. Deze in het Canadese Montreal geboren en nu in Los Angeles wonende singer-songwriter heeft alvast vele kwaliteiten van zijn beroemde vader overgeërfd. Hij zingt als een nachtegaal, hij schrijft wondermooie liefdesliedjes en hij is een uitstekende liveperformer. In september 2014 verscheen We Go Home, het nieuwe album en daarmee toert hij in Europa en op 6 februari doet hij de Roma in Borgerhout aan.
Joods Actueel heeft twee duotickets voor dit unieke concert: een mailtje naarredactie@joodsactueel.be en je komt te weten of je snel genoeg was om een gratis concert voor jou en je partner te versieren.
Alle verdere informatie over deze bijzondere avond vind je op www.deroma.be