[PUB] Wereldwijd fenomeen ‘The Illusionists’ klaar om ook België te verbazen!

ill

Wervelende illusies die je doen twijfelen aan je zintuigen, levitatie, gedachten lezen, onvoorstelbare ontsnappings- en verdwijntrucs, levensgevaarlijke wapenacts…en dat allemaal gebracht in een verbluffende show door de zeven beste illusionisten ter wereld, dat is ‘The Illusionists’!

Vanaf 16 februari 2017 is België aan de beurt en kan u terecht in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent voor deze fenomenale show. ‘The Illusionists’ verbreekt wereldwijd alle verkooprecords, is de meest succesvolle ‘magic show’ ooit op Broadway en krijgt lyrische recensies in de wereldpers.

‘The Illusionists’ brengt theater en illusie samen in één ongeziene totaalbelevenis. Normaal verzamelt ‘The Illusionists’ zeven van de beste illusionisten ter wereld in één wervelende show, maar voor de shows in België wordt er – naast Kobe Van Herwegen die het voorprogramma verzorgt – met West-Vlaming Aaron Crow nog een achtste wereldtopper toegevoegd. De naam Aaron Crow doet in ons land nog niet teveel belletjes rinkelen, maar deze Belgische illusionist is een ware wereldster, die bij collega’s en publiek bewonderd en gerespecteerd wordt voor z’n originaliteit en levensgevaarlijke acts.

Britain’s got Talent

Advertentie

In 2013 nam Aaron deel aan Britain’s Got Talent, waar hij het tot in de halve finale schopte en met zijn acts tonnen lof en miljoenen views op Youtube oogstte. U kan HIER zijn act uit de halve finale bekijken. Aaron Crow werd nadien uit meer dan drieduizend kandidaten gekozen om deel uit te maken van ‘The Illusionists’ en reisde de wereld rond met deze magische productie. Voor Aaron Crow zijn de shows van ‘The Illusionists’ in Belgie, dan ook de ideale gelegenheid om zijn onwaarschijnlijke kunnen te tonen aan zijn landgenoten.

 

Praktisch
The Illusionists
Vanaf 16 februari tem 26 februari 2017 in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent
Tickets & info: www.illusionists.be