[Pub] Monster Jam in maart opnieuw te zien in Antwerps Sportpaleis

Feld Entertainment, de wereldwijde leider in live familie-entertainment, brengt Monster Jam op 23 en 24 maart 2019 terug naar Antwerpen. Motorfans zitten op het puntje van hun stoel voor deze show met high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. In 2014 was Monster Jam voor het laatst te gast in Antwerpen met meer dan 20.000 bezoekers.

WAT ZIJN DE MONSTER JAM TRUCKS?

Iedere Monster Jam truck is ongeveer 3,20 meter hoog, 3,65 meter breed, 5,20 meter lang en weegt 4.500 kilogram. Een Monster Jam motor genereert 1.500 PK dankzij een blazer die lucht en brandstof in de motor perst. De motor loopt op methanol, die opgeslagen zit in een speciaal geconstrueerde veiligheidscel en verbruikt 11 liter per minuut. De banden zijn 1,68 meter in diameter en 1,10 meter breed en wegen met wielen 365 kilogram per stuk. De cabine van de piloot is een stalen veiligheidscontructie, vervaardigd uit een buis en gemonteerd op het truckchassis. De truck body’s zijn op maat gemaakt en van glasvezel.

SPORTPALEIS

Ongezien en onvergetelijk! In ’s werelds meest iconische locaties, zoals het Sportpaleis, worden enorme parcours van modder gecreëerd met als enige doel de levensgrote trucks tot het uiterste te duwen.

Advertentie

Monster Jam is één van de weinige sporten waarbij mannelijke en vrouwelijke piloten van wereldklasse op gelijke voet behandeld worden en strijden voor de winst op hetzelfde parcours. Dit jaar krijgen fans in het stadion bovendien de kans om in real time te stemmen via hun smartphones op de winnaar van de two-wheel en freestyle-wedstrijden.

PIT PARTY

De Monster Jam Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek bij uitstek om dicht bij de sterren van de show te komen. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken.

TICKETS

Tickets voor dit topspektakel zijn vanaf nu te koop! Ze zijn er al vanaf 30 euro. Kijk voor meer informatie op MonsterJam.com