Palestijnen bejubelen Poetin en zingen voor Chinese inval in Taiwan

Het Middle East Media Research Institute (MEMRI) een organisatie die de Arabische en Iraanse media opvolgt en fragmenten, in vertaling, online plaatst toont een video-opname van Palestijnse bruiloftsgangers die op een schokkende manier laat zien hoe Poetin niet alleen geprezen wordt voor zijn brutale agressie tegen Oekraïne, maar ook hoe ze Poetin oproepen om nog harder toe te slaan.

Guido Joris

“Pak de Oekraïense vrouwen op en breng ze maar naar hier, we zullen wel met hen trouwen”, klinkt het. Gevolgd door een oproep aan China om een invasie in Taiwan uit te voeren.De Palestijnse autoriteiten en de terreurorganisatie Hamas houden de tanden op elkaar en een veroordeling van de Russische agressie zit er niet in. Bovendien laten ze al vanaf het begin toe dat Palestijnse activisten schaamteloze vergelijkingen maken tussen de rampzalige situatie van Oekraïnse burgers en die van henzelf.

Het verschil is dat Israël er alles aan doet om, na aanvallen op hun burgers, bij het aanvallen van Hamasinstallaties Palestijnse burgerdoden te voorkomen. Bovendien censureert Israël geen berichtgeving over het conflict.

Advertentie

Hier een link naar het videofragment:
https://www.memri.org/tv/palestinian-wedding-song-putin-banish-ukrainian-women-to-marry-palestinians-china-invade-taiwan

Ondertussen in Vlaanderen
Ludo De Brabander met vzw Vrede schuift – voorlopig nog in bedekte termen ten aanzien van Poetin- de NATO-landen de schuld in de schoenen,  op dezelfde manier als hij supporterde voor de bloeddorstige dictator Assad. (Vrede van deze crypto-oorlogsstoker werd destijds opgericht door de Belgische communisten KPB). Hij  durft omwille van de publieke opinie niet voluit zijn steun te betuigen aan Rusland. Daar wacht hij nog even mee.

Hetzelfde geldt voor Pax Christi, Amnesty International Vlaanderen, Broederlijk Delen,11.11.11. e.a. die veroordelen de Russische aanval. Vergeet echter niet dat Vlaamse NGO’s  surfen op een ongeziene golf van publiciteit – vergelijkbaar met de Tsunamicatastrofe – waarmee honderden miljoenen euro’s werden binnengerijfd. Ze staan nu weeral  hoopvol in de rij om het geld van de goedgeefse Vlamingen in ontvangst te nemen. Het Rode Kruis stapte bij de vorige grote actie uit het consortium 12.12. omdat ze niet akkoord gingen met de verdachte werkwijzen van de graaierige NGO’s.