Update: Franstalige minister in facebook gaffe

De Franstalige gemeenschapsminister van Cultuur mevrouw Fadila Laanan  doet mee aan een facebookgroep waarvan een boycot van Israëlische producten de bedoeling is. Het is echter schokkend om te moeten vaststellen dat deze Facebookgroep  een citaat van Hitler laat volgen om de actie te verantwoorden.

Update: Fadila heeft zich van deze groep ‘afgeschreven’, het ging blijkbaar om een foutje van Facebook.

Voor alle duidelijkheid hier het citaat waarvoor deze ‘dame’ tekent:

“Ik wou alle zionisten over de hele wereld elimineren maar heb er een paar overgelaten zodat je kan zien waarom ik ze wou uitroeien” Adolf Hitler

De ervaring leerde Joods  Actueel twee zaken: Ten eerste dat een screenshot van dergelijke publicaties geen overbodige luxe is en de redactie heeft die dan ook in haar bezit en ten tweede: hierover is het laatste woord nog niet gezegd.

Advertentie

Ter info: Het gaat om de facebook groep http://www.facebook.com/group.php?gid=42284248025