Vernieuwde website van Joods Actueel

De bezoeker die geregeld naar onze website surft zal opmerken dat deze vanaf vandaag in een volledig nieuw jasje is gestoken. De bedoeling van deze redesign is om het geheel nog overzichtelijker, duidelijker en makkelijker leesbaar te maken.

Er werd geopteerd om de foto’s bij de artikels iets groter te maken en het geheel vloeiend leesbaar te houden. Deze nieuwe website maakt duidelijk dat wat ooit begon als Internetblog nu een volwaardige website is geworden die de moderne look&feel volgt van de nieuwe generaties websites.

Ook werd de nodige aandacht besteed aan de integratie van nieuwe sociale media zoals Facebook, Twitter en YouTube. U zal dus nog makkelijker leuke verhalen en content kunnen delen met vrienden en kenissen.

De site zal nog enkele dagen in ‘beta’ (testfase) zitten, indien u op een link of functie zou uitkomen die nog niet naar behoren zou functionneren, dan kan u dat steeds melden aan ons (redactie@joodsactueel.be)

Advertentie

Bij deze wenst de redactie alvast een hartelijk woord van dank te betuigen voor projectleider Remi die met de hele modernisatie wekenlang in de weer was!