Vernieuwde website Joods Actueel gelanceerd

de nieuwe website van Joods Actueel, gelanceerd begin oktober 2018

U hebt het waarschijnlijk ook opgemerkt, sinds deze week steekt de website van Joods Actueel in een totaal vernieuwd jasje. “Na meer dan acht jaar was de tijd aangebroken voor een grondige restyling”, zegt hoofdredacteur Michael Freilich.

“Ik ben bijzonder tevreden met het resultaat, de website oogt strakker, frisser en laadt nu ook veel sneller. Achter de schermen hebben onze programmeurs en stylisten maandenlang gewerkt om een mooi concept te bouwen – we mogen er dan ook fier op zijn”.

Joods Actueel online blijft één van de belangrijkste nieuwspijlers in Vlaanderen voor de Joodse gemeenschap en dat zal de komende jaren ook niet veranderen.

De nieuwe site is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en tablets, bevat nu ook SSL-beveiling en biedt ruimte voor grotere foto’s en video’s.