Israëlische ambassade maakt wensen over voor Belgische nationale feestdag


De Israëlische Ambassade in ons land maakte dit weekeinde, met de Nationale Feestdag, haar beste wensen over aan België.

De Israëlische Ambassade in België wil in naam van de Staat Israël en het Israëlische volk, haar beste wensen overmaken ter gelegenheid van de Belgische Nationale Feestdag.

In deze periode van economische moeilijkheden, hopen we dat de eeendracht van het Belgische volk, die altijd haar sterktepunt geweest is, en die ervoor gezorgd heeft dat in het verleden reeds menige beproeving te boven werd gekomen , versterkt mag worden.

De vriendschapsbanden tussen het Belgische en Israëlische volk zijn sterk en vinden hun fundament in gedeelde waarden. Wij hopen dat deze vriendschap en gedeelde ideeën nog lang mogen blijven voortbestaan.

Israëlische Ambassade in Brussel