Boogie Boy met Tribute to Ray Charles zondag 2 september in Roma Borgerhout

Tijdens de laatste 40 jaar speelde Boogie Boy op de grootste festivals als North Sea Jazz Festival, Montreux, Jazz à Juan, Orleans Jazz en speelde hij samen met zijn ‘meesters’ als BB King, John Lee Hooker, The Kings, Lionel Hampton, Alvin Lee en Ray Charles. Zijn goeie vriend Toots Thielemans noemt de Joodse artiest-entertainer uit Antwerpen ‘a blues animal’.

In dit eerbetoon aan Ray Charles speelt Paul ‘Boogie Boy’ Ambach met zijn begeleidingsgroep the Woogies. Wippend op zijn pianostool terwijl hij ‘Letter for Elise’ speelt, heftig tekeer gaand in ‘I got a Woman’, zijn micro misbruiken als lasso, zijn vest weggooiend, van het podium springen om door het publiek te wandelen. Van begin tot einde een verbazend concert.
“… Boogie Boy and his Woogies vallen de grootste jazz- en blues podia aan, jammen met BB King, John Lee Hoker,Calvin Russel en Johnny Lang. Hij speelt geen noten maar vibraties. Het is een verrukking !!!! … “ (VAR MATIN, FRANKRIJK)
“… Boogie Boy covert, natuurlijk, Ray Charles en alle andere bluesmakers uit de geschiedenis. Blues is never sad with BB, only with tears like the ones running on John Belushi’s face in the Blues Brothers movie…” (LE SOIR)

Meer informatie vinden en tickets online kopen over dit fantastische concert op zondag 2 september om 15.00 uur kan op www.deroma.be