Winnaar pleitwedstrijd Antwerpse balie pleit consequent mét keppel

braun

De Vlaamse Conferentie bij de Balie te Antwerpen organiseert jaarlijks de pleitwedstrijd Ridder René Victor voor jonge advocaten. Als winnaar werd dit jaar David Braun geselecteerd door de prestigieuze jury. Braun pleit consequent voor de rechtbank mét keppeltje, zo vertelde hij tegen Joods Actueel.

In deze wedstrijd, jaarlijks georganiseerd door de Vlaamse Conferentie bij de Balie te Antwerpen, krijgen Antwerpse advocaten-stagiairs de mogelijkheid om hun pleitkunsten ten toon te spreiden voor een vakkundige jury bestaande uit oud-voorzitters van de Conferentie.

De wedstrijd ging door op donderdag 7 februari 2013 in een overvolle assisenzaal. Voorzitter van de jury was advocaat en sp.a coryfee, Fred Erdman.

Advertentie

Het pleidooi van Mr. Braun kan u hier nogmaals bekijken.

Een interview met Mr. Braun kan u hier bekijken.