Speciale Corona-Pesach editie. Nu gratis te downloaden


Vanwege de Coronacrisis en bijhorende lockdown maatreglen werden onze plannen om een jaarlijse Pesacheditie uit te geven gedwarsboomd.

Verschillende van onze adverteerders haakte af en dat is ook begrijpelijk. Luchtvaartmaatschappijen, hotels, restaurants, shoppingcentra en autodealers trokken één na één hun advertenties in. Want wat voor nut heeft het om te adverteren als winkels en bedrijven dicht blijven?

En toch konden wij een handvol bedrijven en organisaties vinden die begrijpen dat deze nachtmerrie binnenkort voorbij zal zijn en dat het belangrijk blijft om de bevolking te informeren. Waarvoor dank.

Wat u nu in handen hebt is een ingekorte versie van wat u gewoon van ons bent. Maar wel eentje waar we inzoomen op de coronapandemie in de wereld en meer specifiek op de impact ervan op de joodse gemeenschap.

Advertentie

Abonnees krijgen dit nummer in de bus, of u kan hem kopen in de krantenwinkel in Antwerpen of in de koosjere supermarkt Grosz Center.

Voor de gelegenheid wordt dit nummer ook volledig gratis als download aangeboden door onze redactie

Download het nummer hier.