Mondmaskers uit Israël nu ook bij ons verkrijgbaar

Het BioBlocX™ antivirusmasker lijkt op een gewoon katoenen masker. In werkelijkheid is het een uiterst innovatief kwaliteitsproduct met uitzonderlijke eigenschappen. Het geheim van het mondkapje zit in de (combinatie van) materialen. Het resultaat? Een optimale, langdurige bescherming.

Dit in Israël ontwikkelende innovatieve product maakt gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met verbluffende techniek. Het combineert CottonX™ techniek met een RESPILON® nanomembraan. Dit resulteert in een uniek antivirusmasker dat niet alleen schadelijke virussen en bacteriën uiterst efficiënt tegenhoudt, maar ze ook daadwerkelijk elimineert. Optimale bescherming dus!

Het masker is ontwikkeld met het oog op de gezondheid van (in eerste instantie) medewerkers in de zorg. Wegens Covid-19 en de toegenomen wereldwijde vraag is het masker versneld op de markt gebracht voor een groot publiek.

Het masker is nu ook beschikbaar via www.ViraMask.nl. Het antivirusmasker heeft veel goede eigenschappen: anti-allergeen, antibacterieel en antiviraal. Het is geen wegwerpmasker, u kunt het elke dag opnieuw gebruiken. Wassen kan en mag, maar het hoeft niet. Het BioBlocX™ antivirusmasker blijft fris vanwege de bijzondere samenstelling.