Steunconcert voor Israël op 20 februari in Antwerpen

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren B’nai B’rith Antwerpen en Christenen voor Israël een solidariteitsavond met Israël. Vorig jaar gebeurde dat in het provinciehuis waar jonge Israëlische musici een prachtig concert gaven. Ook dit jaar wordt een geweldige zang- en dansgroep uit Israël verwacht.

“Ambiance verzekerd, het belooft een spetterend evenement te worden en u stelt een goede daad”, zeggen de organisatoren. De zangavond belooft alvast bijzonder gevarieerd en onderhoudend te zijn. De zanggroep zal het publiek naar een hoogtepunt brengen waarin de vreugde overduidelijk is. Dat is een niet mis te verstane boodschap dat Joden door de eeuwen heen de kracht hebben gehad om elke catastrofe te overwinnen en dan weer bereid waren een betere toekomst op te bouwen.

De opbrengst van de gala-avond gaat naar een aantal goede doelen zoals een instelling voor autistische volwassenen in Deurne, De Hoeve, en de Yeshivah High School for Girls, een centrum voor Ethiopische meisjes in Ofra, Israël.

Een van de voornaamste idealen van de wereldwijde christelijke evangelische organisatie Christenen voor Israël is Joden die vervolgd worden of in moeilijke situaties verkeren te helpen emigreren naar Israël om hen een betere toekomst te verzekeren. De Belgische afdeling van deze organisatie biedt concreet hulp en bijstand voor de integratie van Ethiopische Joden in het nieuwe thuisland Israël.

Vergeet niet uw ticket te boeken:

B’nai B’rith: choem@telenet.be telefoon: 0478 449 264
Christenen voor Israël België: cvib@scarlet.be telefoon: 050 387 665

Advertentie