Premier Di Rupo biedt wensen voor het Joodse Nieuwjaar

Di Rupo (Copy)

De vakantie is voorbij en voor de Joodse gemeenschap breekt een belangrijk moment aan. Het Rosj Hasjanafeest is het moment bij uitstek om elkaar te ontmoeten en een aloude traditie voort te zetten.

Ik wens iedereen een heel gelukkig jaar toe! Een nieuw jaar waarin ons land verder hervormd en gemoderniseerd wordt. België heeft sinds enige tijd zijn stabiliteit teruggevonden, net als onze internationale geloofwaardigheid. De federale regering zet zich dan ook dag in dag uit in om de koopkracht van alle burgers te vrijwaren, de werkgelegenheid te bevorderen en de competitiviteit van onze bedrijven te ondersteunen.

Ondertussen verloopt de uitvoering van de zesde staatshervorming volgens plan en krijgen de deelstaten binnenkort de instrumenten om nog meer een beleid op maat van de mensen te voeren.

Samen zullen we verder werken aan het welzijn van al onze inwoners en zullen we onze verscheidenheid en wederzijds respect als troeven blijven uitspelen. Ik wil alle Joden in België nogmaals bedanken voor hun onvermoeibare bijdrage aan dit project dat ons bijeenbrengt.

Advertentie

Ik hoop dat iedereen volop zal kunnen genieten van de uren die hij of zij doorbrengt met familie en vrienden. Het zijn waardevolle momenten die gekoesterd moeten worden.

Ook de redactie van Joods Actueel biedt alle lezers een voorspoedig en vreugdevol 5774 – onze speciale editie voor de joodse feestdagen verschijnt volgende week woensdag, op 11/09/2013