Palestijnse Autoriteit spreekt vrede in New York en prijst terreur in Ramallah

Op 27 september sprak president Abbas in het Engels de Verenigde Naties toe, over hoe de Palestijnen vrede zouden nastreven. Onopgemerkt, vertelde diezelfde dag zijn naaste medewerker Jibril Rajoub aan de Palestijnse televisiekijker hoe Abbas er echt over denkt, namelijk hoe fantastisch, heldhaftig en nobel het doden van Joden in de straten van Jeruzalem is.

De “koelkastmoordenaar”, die 15 Israëli’s vermoordde door een bom te plaatsen in een koelkast en die in een drukke winkelstraat in Jeruzalem achter te laten, werd namens Abbas vereerd met een plaquette en opgehemeld. Enkele citaten:

“Abu Sukkar, de legende die op aarde wandelde, Abu Sukkar, die met het zweet van zijn voorhoofd, met zijn geloof, met zijn oprechte saamhorigheid een weg schetste voor ons en een bladzijde [in de geschiedenis] schreef die onvergetelijk en onbeschrijflijk is. …
Geloof me dat Abu Sukkar het waardig is om te worden uitgeroepen tot de meest nobele onder de nobelen, want hij is Abu Sukkar.

Jullie deden Abu Sukkar onrecht aan door mij te vragen hier te spreken, want ik denk niet dat alle woordenboeken in staat om deze man recht te doen.
Ik kan niet anders zeggen dat Abu Sukkar leefde als een reus en stierf als een reus.”

Bron en uitgebreid verslag op: www.Likud.nl