Waterproblematiek Midden-Oosten “schandelijk misbruik van vertrouwen”

Geen water in Palestina ?? Maak Kennis met Waterland in Jericho !

“O schande, de arme Palestijnen wordt hun recht op water ontzegd in de Westbank terwijl Israëlische nederzettingen volop water verspillen.” Dat is alvast het beeld dat Vlaamse leerlingen meekrijgen in lessen aardrijkskunde (zie hier). Wat ze niet leren is kritisch nadenken, zelfonderzoek doen en vragen welke politieke agenda de NGO’s die deze informatie verspreiden hebben.

Volgende Facebookpagina toont alvast in het kwadraat dat de informatie totaal onjuist is.

Maak kennis met Waterland in Jericho (Westbank) – zelfs in Antwerpen, stad aan de Schelde en in een land van regen kunnen onze kinderen enkel dromen van dergelijk waterparadijs: https://www.facebook.com/waterlandps/

Michael Freilich, hoofdredacteur van Joods Actueel:

“Linkse activisten met een politiek agenda maken gebruik, neen misbruik, van het onderwijs op een schandelijke manier om kinderen van jongs af aan valse stereotypen in te planten over het Israëlisch-Palestijns conflict, dit moet stoppen!”