Volledig interview met Meyrem Almaci

Meyrem Almaci
Meyrem Almaci (foto: Joods Actueel)

Vanwege de grote vraag maken wij hierbij het volledige interview beschikbaar met Meyrem Almaci, lijsttrekker van Groen in Antwerpen.

Dit artikel ontlokte Luckas Catherine reeds een artikel op de website Dewereldmorgen.be. Een citaat:
“In de race naar het Antwerpse burgemeesterschap telt elke stem, ook de joodse. En Joods Actueel wordt dus door allerhande politici opgevreeën.  Van de Groenen had je dat misschien niet verwacht, maar ja, met Luckas Vandertaelen als een van hun kopstukken…”

In de daaronder gevoerde discussie blijkt al snel dat Catherine het bewuste artikel in Joods Actueel nog niet had gelezen – hij verwees naar het feit dat het pas aanstaande donderdag in druk zou verschijnen, terwijl dit reeds vorige week donderdag was. In ieder geval willen wij het geduld van onze Groene vrienden, die het stuk nog niet hebben gelezen, niet langer op de proef stellen en kan iedereen het bewuste artikel downloaden via volgende link.

Klik hier