Steeds meer Vlamingen staan achter Israël

support-israel-flag11 (Copy)

Velen kennen de website van de “Vlaamse Vrienden van Israël”, een niet-Joodse organisatie die bericht over het conflict. Dat de steun voor de enige democratie in het Midden-Oosten groot is in heel Vlaanderen bewijzen ook de vele lezersbrieven die op onze redactie toekomen. Hieronder eentje daarvan.

Beste mevrouw, mijnheer

Ik wil gewoon even meedelen dat het schandalig is hoe weinig de Israëlische standpunten weergegeven worden op de VRT (VTM?).

Ik ben gekant tegen elke vorm van simplificatie – vandaar dat ik eigenlijk erg boos ben. Enkel de Arabische standpunten komen aan bod. Ik wil met deze korte mail gewoon uitdrukken dat er in Vlaanderen ook nog mensen leven die geloven in nuance. Daarvoor en daarvoor alleen dient een persdienst.  Discussie en alle meningen horen, daarover dient het te gaan in een echte democratie.  Moed !

Advertentie

Sympathieke groeten

A. Winnepenninckx
Mechelen