“Israël voert oorlog om bloed van Palestijnse kinderen te kunnen eten”

jihad

Volgens de Palestijnse terreurgroep Islamitische Jihad is het een uitgemaakte zaak waarom er gevochten wordt tussen Gaza en Israël: Israël voert die oorlog om het bloed van Palestijnse kinderen te kunnen eten.

De organisatie Likoed Nederland verspreidde volgend persbericht:

Deze bewering is gebaseerd op het krankzinnige middeleeuwse bloedsprookje, dat vele Joden op de brandstapel deed belanden.
Het houdt in dat Joden de godsdienstige plicht zouden hebben om niet-Joden te doden om hun bloed bij Joodse rituelen te gebruiken. Tegenwoordig is dit haatsprookje populair bij moslimfundamentalisten.

Zo ook bij de woordvoerder Daoud Shihab van Islamitische Jihad op de pan-Arabische zender Al Mayadeen op 23 juli 2014: “Ik wil alleen maar herinneren aan de uitspraak van Israëlische rabbijnen, die de soldaten de opdracht hebben gegeven om het brood dat de Joden eten te kneden met het bloed van Arabische en Palestijnse kinderen.”

Advertentie

Klik hier om de video te bekijken.

Uiteindelijk onthult deze woordvoerder op deze manier toch nog de basisoorzaak waarom er nog steeds wordt gevochten wordt rond Gaza, een gebied waar in 2005 het Israëlische leger zich volledig uit teruggetrokken heeft.

Dat is de waanzinnige haat van moslimfundamentalistische terreurorganisaties als Hamas en Islamitische Jihad tegen mensen van andere geloven in het algemeen, en Joden in het bijzonder.

Citaat uit de uitzending:

“Ik wil alleen maar herinneren aan de uitspraak van Israëlische rabbijnen, die de soldaten de opdracht hebben gegeven om het brood dat de Joden eten te kneden met het bloed van Arabische en Palestijnse kinderen.”