Groen ex-parlementslid Canadees kampioen in holocaust ontkennen en negationisme


Voormalig parlementslid Monika Schaefer van de Canadese milieupartij ‘Green Party of Canada’, zet met haar antisemitische uitspraken het groene milieukot danig op stelten. Holocaust ontkennen en negationisme is een bruine pest die je gewoonlijk in extreemrechtse middens aantreft, maar zo nu en dan ook bij extreemlinks zoals bij deze goedlachse antisemiete van Duitse komaf. Als het over Joden gaat komen links, rechts en averechts elkaar ooit wel tegen.

Uitspraken zoals “De Holocaust is de meest hardnekkige leugen in de geschiedenis”; “Er waren geen gaskamers in de kampen, het enige gas dat werd gebruikt was om de kleren van de gevangenen te ontluizen”; “gevangenen werden zo gezond mogelijk gehouden en gevoed zoals dat kon in moeilijke oorlogsomstandigheden”; “de kampen beschikten zelfs over een hospitaal’ en ook “De leugen van 6 miljoen”, doen zowat overal het schaamrood op de wangen rijzen. Op haar Facebookpagina bulkt het van allerhande samenzweringstheorieën zoals het gekende “9/11 Cover Up by the Mossad” en dozijnen stereotiepe anti-Israël commentaren en artikels.

De meeste van haar antisemitische confituur hierboven, schepte zij uit het boek “Off your knees, Germany!” van de thans 77-jarige negationist Ernst Zündel, een fanatieke Duitse Holocaust ontkenner die in 2005 voor het verspreiden van negationisme uit Canada werd gezet. Terug in Duitsland kreeg hij onmiddellijk een proces en werd in 2007 veroordeeld tot 5 jaar opsluiting. Echter op 1 maart 2010 werd Zündel vervroegd vrijgelaten.

Bron: brabosh.com