Aron Berger: “achter goedlachse façade schuilt een bitter man”


Reactie van Algemeen Directeur, Terry Davids, naar aanleiding van de tirade en vele leugens verspreidt door Aron Berger over Joods Actueel in Gazet van Antwerpen van 5 januari.

Terry Davids

Ik heb steeds veel sympathie gehad voor Aron Berger, een harde en ambitieuze werker, maar na het lezen van zijn vele leugens kan ik niet anders dan naar de pen grijpen. De hand in eigen boezem steken, dat doet Berger niet. Terwijl hij heel goed weet dan hij na de bekendmaking van zijn veroordeling voor oplichting (diefstal) zijn politieke ambities kon opbergen!

Ik heb mij steeds weerhouden van enig commentaar over de hele heisa rond het wel of niet geven van een hand aan een vrouw, met uitzondering van een debat op RTL waarin ik stelde dat volgens mij het ganse ‘handjesverhaal’ hypocriet was en dat het niet schudden van een vrouwenhand binnen de joods religie zeker geen gebrek aan respect betekent. Joods Actueel heeft eveneens met geen woord gerept over zijn veroordeling terwijl alle andere media dat wel hebben gedaan.

Aron Berger is onder zijn goedlachse façade een verbitterd man, hij kan het nog steeds niet verkroppen dat hij niet in de politiek is beland. Dat is duidelijk merkbaar bij het lezen van de vele leugens die hij rondstrooit. Een ultraorthodoxe Jood is het trouwens helemaal niet toegelaten om kwaad te spreken over een geloofsgenoot en nog minder als er geen woord van waarheid gezegd wordt.

Meneer Berger, over verraad gesproken, een tip, indien u alsnog in de politiek wenst te stappen, zou u eerst de Nederlandse taal goed machtig moeten zijn en vervolgens zou u samen met dhr. Moshe Aryeh Friedman, voor wie u het blijkbaar opneemt, een nieuwe partij kunnen vormen.

Advertentie

Lees ook ons artikel waar wij de leugens van Berger één voor één doorprikken