Gantman over VN stemming voor Palestijnse staat [beluister]

Het oudste onafhankelijke FM-radiostation van het land, de Leuvense radio Scorpio,  sprak met André Gantman over de stemming in de VN voor de opwaardering van Palestina tot ‘non-member’ state.

Radio Scorpio is een station bemand door vrijwilligers. Anneke Hermans, de  journaliste van dienst, stelde haar pertinente vragen over de nakende VN-stemming aan de Antwerpse poiticus en jurist André Gantman (N-VA) die talrijke bijdragen over de Palestijns-Israëlische situatie publiceerde en de kwestie ook aankaartte in zijn boeken Jood zijn is een avontuur, Het Gespleten geweten en Israël/Palestina een boek dat hij schreef samen met de marxistische filosoof Ludo Abicht.

André Gantman
Eerder viel op het radiostation, dat bemand wordt door een mix van 140 studenten en Leuvense burgers ook al hoofdredacteur Michael Freilich te beluisteren  in een gesprek met Anneke Hermans over het jongste Midden-Oostenconflict.

Advertentie

U kan het interview met André Gantman hieronder beluisteren:

[audio:https://joodsactueel.be/wp-content/uploads-pjact001/2012/11/ag.mp3]