Belgische artieste Sennek in Israël voor pre-show Eurovisie Songfestival

De Belgische Eurovisie-kandidate Sennek is gisteren vertrokken naar Israël om er dinsdag 10 april op te treden tijdens de Eurovision pre-show ‘Israel calling’ op Rabin square in Tel Aviv. Ondertussen ontmoette ze ook de Israëlische kandidate Netta.

Sennek op de rode loper in Tel Aviv

Gisteren was Sennek aanwezig op het rode loper event in Tel Aviv. Daar ontmoette ze enkele andere kandidaten, waaronder Madame Monsieur van Frankrijk, SuRie van het Verenigd Koninkrijk, en ook gaste Dana International.

SuRie kennen we nog als backing vocal voor zowel Loic Nottet als Blanche op het Eurovisiesongfestival. Sennek zelf is grote fan van het nummer van Madame Monsieur.

Masada

Advertentie

Sennek zal ook naar Massada gaan, de bergtop in de Israëlische woestijn. De nonkel van Laura is twee jaar geleden heel plots gestorven aan nierkanker. Hij was erg gefascineerd door de Joodse godsdienst en geschiedenis en had als wens nog naar Massada te gaan maar is daar niet meer geraakt. Zijn laatste wens was daar begraven te worden en dat heeft zijn zus (Laura’s mama) geregeld.

Anderhalf miljoen views

Nog fijn nieuws: intussen overschreed de videoclip van A Matter Of Time al de kaap van anderhalf miljoen views