Opnieuw Vlaams Belanger betrapt op ranzig antisemitisme op Facebook

Volgens Vlaams Belanger Bolle zijn het de Joden die zeggen wat we moeten denken

Na de verkiezing van Joe Biden tot president van de Verenigde Staten, lanceerde Charles Bolle een antisemitisch bericht van jewelste via Facebook. Bolle is ondervoorzitter van het Vlaams Belang in Hemiksem.

Volgens hem is het niet Biden zelf die beslissingen neemt maar wel “zijn broodheren, de Zionistische wereldbanken“. Nog volgens de politicus van de extreemrechtse partij hebben die Zionisten (lees: De joden) ook “de wapens en de macht” in handen.

Tot slot wil Bolle het volgende nog meegeven aan zijn lezers over de Joden “Zij schrijven ons voor wat wij mogen denken“.

Joods Actueel is in het bezit van een schermfoto van deze berichten (ZIE VERDER ONDERAAN DEZE PAGINA). Bolle zelf was niet bereikbaar voor commentaar. Hij heeft het bericht ondertussen wel verwijderd.

Maar volgens Terry Davids, algemeen directeur van Joods Actueel, kan hij daar niet mee wegkomen. “Al langer zeggen we duidelijk tegen voorzitter Tom Van Grieken dat hij grote kuis moet houden binnen zijn eigen rangen. Ranzig racisme en antisemitisme tieren blijkbaar nog welig bij sommigen in zijn partij. Wij verwachten geen woorden nu maar daden, die man moet uit de partij gezet worden.”

Advertentie