“Dit zijn officiële cijfers”, Hamas leider erkent dat 50 doden lid waren van terreurbeweging


Dr. Salah Al Bardawil, een hooggeplaatste functionaris van Hamas, bevestigde een claim van de Israëli’s dat de meeste slachtoffers lid waren van de terreurbeweging. Totnogtoe had het Israëlische leger reeds 24 van de doden weten te identificeren als lid van Hamas. Ondertussen claimt een arts in Gaza dat de baby van 8 maanden reeds langer ziek was geweest en heeft Hamas verschillende medische konvooien die uit Israël kwamen teruggestuurd.

Lees meer op de (linkse) Israëlische website ha’aretz.

Naar aanleiding van dit nieuws Tweette de Britse parlementair Nick Boles zijn excuses. Het zou menig Belgisch politicus – en de pers – sieren als ze hetzelfde zouden doen na hun hysterie van de voorbije dagen.