Palestijnen geven toe: Groot aantal terroristen onder doden in Gaza

Een aanzienlijk deel van de doden die maandag in Gaza vielen waren lid van terreurbewegingen zoals de Islamitische Jihad, Hamas en de Al Quds Brigades. Dat bevestigen de organisaties zelf via overlijdensberichten op hun website en via sociale media. Onder hun gedode leden ook een aantal “kinderen” van 16 en 17 jaar die een militaire training genoten.

Je kan het bericht zelf lezen op hun website (voor zover deze straks niet offline zullen worden gehaald).

De foto hierboven komt van het officiële Twitter kanaal van Hamas.

Hieronder zien we dan weer drie leden van de Islamitische Jihad met rechts op de foto (in uniform) de 16-jarige Ahmed Adel Mousa Al-Shaer. Hij wordt als ‘kind’ omschreven in de internationale media maar was wel een actief lid van de militaire vleugel van een terreurbeweging.

Advertentie

Richard Kemp voormalig bevelhebber van de Britse strijdkrachten in Afghanistan, Irak en de Balkan schreef in The Telegraph.

“Ik ken geen andere manier om deze situatie onder controle te houden. Alle NGO’s en politci zeggen dat het IDF anders moest reageren maar ik heb geen enkel alternatief van hen gehoord. Ik twijfel er niet aan dat de internationale reacties Hamas aanmoedigen om nog meer geweld te gebruiken nu ze weten dat het misbruiken van burgers, waaronder kinderen als schild, hen succes oplevert.”

Bron: Brabosh.com