Joodse en Indische gemeenschappen uitgenodigd bij Royal Antwerp FC

Afgelopen zondag bood het bestuur van Royal Antwerp FC leden van de Joodse en Indische gemeenschappen de gelegenheid aan om kennis te maken met de club en zijn nieuwste aanwinst, de Israëlische topvoetballer Lior Refaelov. Schepen van Sport en Diamant, Ludo Van Campenhout (N-VA), sprak de gasten toe bij hun aankomst en hoopte dat ze een mooie match zouden meemaken. 

Er waren ook koosjere en Indische hapjes voorzien, wat door de bezoekers erg werd gesmaakt. De match tegen Zulte Waregem kon niet beter verlopen voor Antwerp dat een puik 5-1 resultaat neerzette. Dat Refaelov de eerste goal scoorde maakte de avond compleet.

Na de match was er nog een meet & greet waarbij de bezoekers persoonlijk konden kennismaken met de spelers waaronder hun favoriet, Lior Refaelov.

Schepen Van Campenhout was vooral blij dat de avond de twee gemeenschappen dichter bij de Antwerpse club brachten.